Ontspanningsmassage

In de huidige tijd moet alles snel, iedereen heeft haast en tijd om aan jezelf te denken schijn je niet te mogen hebben. Helaas lopen mensen zichzelf daarin voorbij en dan komen de geestelijke en lichamelijke klachten.

Het continu belasten van lichaam en geest kan leiden tot o.a.:
– Hoofdpijn
– Nek en/of schouderklachten
– Pijn aan de rug
– Een laag energiepeil
– Stress
– Snel vermoeid zijn

Massage ondersteunt en versnelt het herstelproces en eventuele (spier)klachten kunnen preventief behandeld worden of soms zelf voorkomen worden. Een goede ontspanningsmassage laat ook de geest tot rust komen omdat u even helemaal kunt ontspannen en tot uzelf kunt komen.Dus voor het vergeten van de druk van de werkweek, of het doorbreken van een negatieve spiraal door stress of geestelijke klachten, is ontspanningsmassage een echte aanrader.  Een van de effecten van massage is dat de doorbloeding beter wordt, waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd en de spieren soepeler worden. Iemand die gezond is van lichaam en geest zal makkelijker door de hectiek van het leven heen komen en minder vaak last hebben van  ziekte- en stresssymptomen.
Door het gebruik van natuurzuivere etherische massageolie die volledig wordt opgenomen, wordt een droge huid weer soepeler, waardoor iemand ook letterlijk weer beter in zijn of haar vel komt te zitten.

Ontspanningsmassage is een minder zware vorm van masseren dan sportmassage en kenmerkt zich door de lichte strijkingen in plaats van knedingen. Gun uzelf dat uurtje rust in de drukke wereld, laat alles en iedereen maar doorrazen terwijl lichaam en geest tot rust komen…