F.I.T. sportbalsem en massageolie

F.I.T. is het beste product tegen spier- en gewrichtspijnen en om snel en effectief blessures te verhelpen en te voorkomen. Het bestaat uit een unieke samenstelling van bestanddelen, ontwikkeld door medische specialisten na jarenlang onderzoek.

PREVENTIEF (voorkomen is tenslotte nog altijd beter dan genezen)

Masseer F.I.T. op spieren of spiergroepen altijd direct na de warming-up voorafgaand aan de sportinspanning, voor een betere doorbloeding en activering van de spieren. F.I.T. heeft bewezen dat bij toepassing op deze wijze het ontstaan van blessures sterk afneemt. Als er geen tijd is tussen warming-up en aanvang van de wedstrijd kan F.I.T. ook voorafgaand aan de warming-up worden toegepast.

HERSTELLEND

Breng F.I.T. Sportbalsem aan direct na de sportinspanning F.I.T. op plekken waarvan u normaliter in een later stadium spierklachten (pijntjes) verwacht na een intensieve inspanning.

Door de toepassing van F.I.T. wordt een betere doorbloeding gecreëerd en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Als u hierbij veel water drinkt zal herstel optimaal worden bevorderd.

U zult merken dat u veel minder last heeft van pijnlijke spieren en gewrichten.

Wanneer u een acute blessure heeft opgelopen, masseer dan de pijnlijke plek 2 tot 4 maal per dag in met F.I.T. Sportbalsem. Het herstel wordt hiermee bevorderd en de duur van de blessure verkort.

Als u F.I.T. laat inmasseren, kan de masseur de balsem desgewenst gebruiken in combinatie met een basis massageolie en de spierbuik met deze combinatie masseren. Door de combinatie van de massage met F.I.T. Sportbalsem wordt het effect (rendement) van de massage vergroot.

EIGENSCHAPPEN VAN F.I.T.

Verbetert direct het celmetabolisme door de unieke samenstelling en balans van de verschillende bestanddelen.

Versnelt en vergroot het bloedvolume in het aangedane gebied waardoor het de afvoer van afvalstoffen versterkt en de ontstane zwelling snel vermindert.

Naast sportbalsem is er ook F.I.T. massageolie, deze is geschikt voor de gevoelige huid en bevat geen parabenen, formaldehyde donoren, minerale en siliconeolieën, parfum en BHA/BHT. Gebaseerd op verzorgende sojaolie gecombineerd met olijfolie bevat dit product een combinatie van Arnica olie, Rozemarijn olie en Basilicum olie wat zorgt voor een sterke stimulatie van de doorbloeding.