Stoelmassage

Stoelmassage is een massage van ± 20 minuten die vooral gericht is op de drukpunten en een verkwikkend effect heeft op lichaam en geest. De massage word over de kleren heen gegeven en is daardoor ook nog eens laagdrempelig.

Waarom stoelmassage?
Een zieke werknemer kost u als werkgever gemiddeld € 250,- per dag. Die kosten komen o.a. uit het doorbetalen van het loon en de gemiste productiviteit. Regelmatige stoelmassage werkt preventief tegen klachten die werkgerelateerd zijn zoals rsi, stress, rug- en schouderklachten,vermoeidheid of hoofdpijn. Het effect is direct voelbaar en zorgt voor een verbeterde concentratie en bloedsomloop. Regelmatige stoelmassage heeft veelal een verhoogde productie en verbeterde sfeer op de werkvloer tot gevolg. Onderzoeken hebben aangetoond dat de preventieve werking van stoelmassage bijdraagt aan een verlaging van het ziekteverzuim.

Locaties
De locaties waar stoelmassages gegeven kunnen worden zijn talrijk. Bijvoorbeeld op uw bedrijf, een evenement, een beurs of een sporttoernooi. De stoel is gemakkelijk mee te nemen in een reistas en neemt opgesteld weinig ruimte in beslag.

Belastingaftrekbaar
Een stoelmassage is onder de volgende voorwaarden een vrije verstrekking:
– U hebt als werkgever een arboplan.
– De stoelmassage maakt in redelijkheid deel uit van dat arboplan.
– De stoelmassage vindt tijdens werktijd plaats.
– De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen.
– Er is geen sprake van een aanmerkelijke privébesparing voor de werknemer.

Gratis kennismakingmassage
Indien u nog niet bekend bent met stoelmassage en graag zelf het effect eens wilt ervaren, kom ik graag met de stoel bij u langs. Stuur een mail naar info@felonlapierre.nl of neem telefonisch contact op via 06-50201387 voor een vrijblijvende afspraak.